Smukke træskibe i alle klasser og prisgrupper finder du hos os

Dümen Yachting er operatør og lokalt agentur for alle vores arrangementer i såvel den tyrkiske skærgård, sejlads til og mellem græske ø'er, samt bådferier i det græske øhav.

Det er vores skipper, Ekrem Dümen, der står for alt det operative i Tyrkiet og Grækenland. Ham, der så at sige har hånden på roret med alt det praktiske. Administration og booking fra bl.a. Danmark, Sverige, Norge og Tyskland er skipperkonen, Mariannes, job.

Fra Danmark kan du ringe til Ekrem Dümen i Tyrkiet på +90 532 411 95 87

Og hvis du vil tale med Marianne Dümen i Danmark, så ring på +45   2168 1117

 

 


 

Her kan du se et mindre udvalg af de forskellige skibe vi sejler med:

Skibene er inddelt i forskellige klasser: comfort, premium, luxury og super luxury, De fleste skibe har enten 6 eller 8 dobbeltkahytter.

Priserne afspejler skibets klasse og størrelse, ligesom prisen varierer henover sæsonen.

gulet krydstogt, skærgårds sejlards, skærgårds krydstogt,

Alle skibe er individuelt indrettede, og har forskellige faciliteter om bord.

Kontakt os gerne for at modtage yderligere beskrivelse af faciliteter, samt pris og om skibet er ledigt i den periode du ønsker at chartre det.

 

Skibenes faciliteter og sikkerhed

Skibenes indretning generelt:

Antallet af kahytter varierer fra skib til skib, men fælles for dem alle er, at de er hyggeligt indrettede og alle kahytter har eget bad/toilet.

De fleste kahytter er dobbeltkahytter med dobbeltseng, men det kan forekomme, at der er to enkeltsenge, ligesom et par af skibene er indrettede med singlekahytter.

Der findes sengetøj og håndklæder til hver gæst. Generelt skiftes der ikke sengetøj og håndklæder i løbet af en uges sejlads, da håndklæder til sol- og havbad er noget gæsterne skal have med hjemmefra. Men et skift af håndklæder og sengetøj midt på ugen kan arrangeres mod betaling af et mindre tillæg.

Opholdsplads til gæsterne er på h.h.v. agterdæk og fordæk, med spiseplads og solmadrasser. Der er skygge på agterdækket stor set hele tiden, og på fordækket kan der skabes skygge efter ønske.

Sikkerhed om bord:

Alle skibe er udrustede med sikkerheds-, førstehjælps- og nødudstyr efter gældende international lovgivning.

I forbindelse med velkomsten på skibet, informerer skibets kaptajn om sikkerheden til søs, og om hvordan udstyr er placeret på netop hans skib.

Generelt om sikkerhed / safety on board:

  • Der findes redningsveste til alle om bord på skibet.
  • I hver kahyt findes der brandslukningsudstyr, ligesom slukningsudstyr er placeret flere strategiske steder på skibet. Maskinrummet har eget særligt brandslukningsudstyr.
  • Såvel førstehjælpsudstyr samt skibsapotek findes let tilgængeligt på skibene.
  • Skibets kaptajn og minimum yderligere et besætningsmedlem, har en udvidet førstehjælpsuddannelse, herunder hjerte/lungeredning.
  • Skibets kaptajn og minimum yderligere et besætningsmedlem har en uddannelse i safety & rescue at sea.
  • Alle skibe er lovpligtigt udstyret med AIS transpondere, VHF, redningsflåder o.a. redningsmateriel.
  • Skibene, dets passagerer og besætningsmedlemmer er forsikret i.h.t. internationale standarder, hos forsikringsselskaber som er gensidigt forsikret hos Lloyds. Denne forsikring må ikke forveksles med personlig individuel rejseforsikring.