krydstogt tyrkiet, skærgårds sejlads, skærgårds krydstogt, krydstogt i den tyrkiske skærgård

 

Sejlads i den tyrkiske skærgård om bord på en gulet - et tomastet træskib - er forkælelse, skøn mad, sol og afslapningsgaranti.

Nederst på siden kan du hente nogle af de detaljerede programmer for sejlruterne.

Skærgårds Sejlads i Tyrkiet

blue coast yachting, krydstogt tyrkiske skærgård, skærgårds sejlads, marianne dümen, gulet krydstogt

Skærgårds Sejlads i den tyrkiske skærgård, om bord på en tomastet gulet eller ketch, er en ferie oplevelse du aldrig vil glemme.

Det er vores gæster, som har fortalt os, at hos os er der afslapnings garanti og forkælelse. Det er vi glade for og stolte af.

Vi ved, at en uges ferie er en meget vigtig tid for os alle, og derfor skal den være så god, afslappende, oplevelsesrig og forkælende som overhovedet muligt.

Vores mål er, at virkligheden overgår forventningens glæde.

bådcharter Marmaris, sejlerferie Tyrkiet, træskibs sejlads Tyrkiet, gulet krydstogt Tyrkiet, Bluecoast Yachting, Marianne Dümen

Skønne oplevelser

blue coast yachting, krydstogt tyrkiet, skærgårds sejlads tyrkiet, marianne dümen, gulet krydstogt, sejlerferie fra Fethiye, bådcharter fra Fethiye Fethiye, træskibs ferie fra Fethiye, skærgårds krydstogt fra Fethiye, gulet krydstogt Fethiye, gulet krydstogt, skærgårds krydstogt, charterbåd, båd charter, båd charter Marmaris, båd charter tyrkiet, sejlerferie Gocek, sejlerferie tyrkiet, den tyrkiske skærgård

TRÆSKIBS KRYDSTOGT

En eventyrlig ferieoplevelse med sol og saltvand, skøn mad og afslapningsgaranti. Du kan vælge at chartre skibet med alle daglige måltider, eller med all inclusive.

Vi har et særligt udvalg af skibe fra luksus klassen og helt op til VIP mega yachts, så der er et skib for ethvert budget.

Skibene anløber havn en gang midt på ugen for at proviantere. Her er der mulighed for at tage på halv- eller heldagsudflugter, shoppe, gå på opdagelse og opleve alle de forskellige dufte og farver.