Charter af skib

Ved charter af hele skibet, indgår vi en aftale med dig, som indeholder alle detaljer omkring skibets type og klasse, hvor mange kahytter der skal være, hvad du/I vil have at spise, hvor skibet skal sejle fra og til.

Hos Blue Coast Yachting er vi naturligvis klar med råd og forslag til, hvordan den optimale løsning kan se ud, når vi har fået at vide hvad der har høj prioritet for en god oplevelse for dig og dine gæster. Vi sætter en ære i at opfylde ønsker, og med vores mange års erfaring, har vi en hel drejebog af muligheder, som kan inspirere.

Alle skibe chartres med kaptajn og besætning. Herefter tilpasser vi aftalen individuelt. Det er muligt at chartre med all inclusive eller full board. Børn er velkomne. Også de helt små.

Priserne varierer i henhold til skibets størrelse og klasse, sejlrute, antal gæster, faciliteter, eventuel særlig menu eller planlagt event, og tidspunkt på sæsonen.

Se pris eksempler på vores nogle af vores udvalgte og populære skibe her.

Her kan du læse flere informationer om

Gå til siden med booking/forespørgsel.

 

Booking af kahyt

Her er muligheden for at opleve en sejlerferie på de smukke træskibe, hvis man lige vil prøve det først inden man chartrer et helt skib, eller hvis man er alene eller få personer.

Kahyts-charter foregår ved at man booker kahyt på et skib i fast rutefart. Her er menuen tilrettelagt på forhånd, ligesom sejlruten. Der vil være andre gæster om bord, ofte af forskellig nationalitet. Der tilbydes udflugter, som alle er til fast pris på fastlagte dage.

I sommeren 2018 er der garanteret afgang fra Marmaris, på den tyrkiske sydvestkyst. Ankomst til skibet kan være både lørdage og søndage. Priser og vilkår for kahyts charter i 2018 finder du her.