bluecoast4u, krydstogt tyrkiske skærgård, krydstogt fra Rhodos, båd charter

Inden indgåelse af aftale

Inden der indgåes en endelig aftale om charter af et skib, har vi fremsendt tilbud til dig, som du har accepteret. Et tilbud kan tilrettes med behov og ønsker, både omkring sejlads, skibets størrelse, forplejning og aktiviteter.

Når du har givet accept fremsender vi en booking bekræftelse, som indeholder detaljer om betaling, betalingsvilkår og betalingsmåde. Vi sender de informationer, som du har brug for, og du er velkommen til at spørge om alt det, du gerne vil vide.

Når der er indgået en aftale

Når der er indgået en aftale får du en booking bekræftelse fra os. Den opsummerer kort hvad vi har aftalt, herunder betalingsvilkår.

Generelt om betalingsvilkår:

  • Der skal betales et depositum på omkring 30% af den samlede pris.
  • Depositum er bindende.
  • Depositum skal være betalt, for at aftalen kan kaldes endelig.
  • Restbetaling forfalder normalt omkring 30 dage inden ankomstdagen.
  • Betaling sker via bankoverførsel.

Afbestilling

Generelt er depositum bindende, og returneres ikke hvis du aflyser din booking af et skib. Men vi har fuld forståelse for, at der kan opstå situationer hvor tingene bare ikke kan lade sig gøre, som forventet. Vi er derfor indstillede på at lave en ombooking, enten til et andet skib, en anden uge, eventuelt en udsættelse til den efterfølgende sæson. Alt afhænger naturligvis af grundlaget for vores aftale, og hvad den nødvendlge aflysning skyldes.

Generelle vilkår for refundering af restbetaling:

Når der er mere end 120 dage til ankomstdagen, kan restbeløb refunderes - kun fratrukket vores bankomkostninger. Mellem 120 og 60 dage inden planlagt ankomst, kan restbeløb refunderes med 75% hvis ombooking er udelukket. Mellem 60 og 30 dage inden planlagt ankomst, kan restbeløb refunderes med op til 45%. Mellem 30 og 15 dage inden ankomst kan der refunderes op til 25%. Når der er mindre end 15 dage til planlagt ankomst, er der ingen refundering ved aflysning.

Ombooking kan ske uden omkostninger i op til 60 dage inden planlagt ankomst i indeværende sæson.

Såfremt et specifikt skib, som er endeligt booket, af driftsmæssige årsager må udgå er Blue Coast Yachting forpligtet til at finde et alternativt skib i samme stand, klasse og type eller bedre, uden yderligere omkostninger for den, som chartrer.

De skitserede vilkår for aflysning og ombooking falder bort i tilfælge af force majeur.