bluecoast4u, krydstogt tyrkiske skærgård, krydstogt fra Rhodos, båd charter

Inden indgåelse af aftale

Inden der indgåes en endelig aftale om charter af et skib, har vi fremsendt tilbud til dig, som du har accepteret. Et tilbud kan tilrettes med behov og ønsker, både omkring sejlads, skibets størrelse, forplejning og aktiviteter.

Når du har givet accept fremsender vi en booking bekræftelse, som indeholder detaljer om betaling, betalingsvilkår og betalingsmåde. Vi sender de informationer, som du har brug for, og du er velkommen til at spørge om alt det, du gerne vil vide.

Accepter og underskrifter anses for gældende ved at bekræfte på mail. En booking er endeligt gældende, når depositum er modtaget.

Når der er indgået en aftale

Når der er indgået en aftale får du en booking bekræftelse fra os. Den opsummerer kort hvad vi har aftalt, herunder betalingsvilkår.

Generelt om betalingsvilkår:

  • Der skal betales et depositum på omkring 30% af den samlede pris.
  • Depositum er bindende.
  • Depositum skal være betalt, for at aftalen kan kaldes endelig.
  • Restbetaling skal være overført, så den er på vores konto senest 30 dage inden ankomstdagen.
  • Betaling sker via bankoverførsel.
  • Kvittering fremsendes på mail.

Afbestillings- og Annulleringsvilkår

Depositum:

Det indbetalte depositum er bindende. Hvis I som gæster af forskellige årsager er nød til at afbestille opholdet på skibet, og en ombooking til et andet skib og/eller en anden uge i samme sæson ikke er mulig, udstedes der et tilgodebevis på depositum. Tilgodebeviset er gældende i 3 år.

Annullering af opholdet som følge af sygdom/dødsfald:

Refundering i forbindelse med annullering som følge af alvorlig sygdom eller dødsfald blandt gæsterne eller nærmeste pårørende, skal finde sted via egen Afbestillings- og Rejseforsikring. Husk at undersøge om I har de fornødne forsikringer, inden I booker.

Annulleringsomkostninger:

Såfremt opholdet afbestilles af gæsterne, gælder det som ovenfor nævnt, at depositum ikke refunderes.

- Hvis afbestilling sker inden 90 dage før ankomstdagen, refunderes restbetaling af charterprisen med 100% fratrukket ekspeditionsomkostninger kr. 350,00.

- Hvis afbestilling sker imellem 89 dage og 60 dage før ankomstdagen, refunderes restbetalingen af charterprisen med 75%.

- Hvis afbestilling sker imellem 59 dage og 30 dage før ankomstdagen, refunderes restbetalingen af charterprisen med 50%.

- Hvis afbestilling sker imellem 29 dage og 14 dage før ankomstdagen, refunderes restbetalingen af charterprisen med 20%.

- Hvis afbestilling sker senere end 14 dage før ankomstdagen, refunderes restbetalingen af charterprisen med 5%.

Ombooking kan ske uden omkostninger i op til 60 dage inden planlagt ankomst i indeværende sæson, under forudsætning af at begge aftalens parter er enige.

 

Såfremt et specifikt skib, som er endeligt booket, af driftsmæssige årsager må udgå er Blue Coast Yachting forpligtet til at finde et alternativt skib i samme stand, klasse og type eller bedre, uden yderligere omkostninger for den, som chartrer.

De skitserede vilkår for aflysning og ombooking kan falde bort i tilfælde af force majeur, herunder naturkatastrofer, krigsudbrud, grænselukning som følge af pandemier o.lign.